Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy A24 4G YX-sarjan suojakuori

11,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy A24 4G YX-sarjan suojakuori
1/6

YX-sarjan kuori Samsung Galaxy A24 4G:lle tarjoaa tyylikkään muotoilun edistyksellisen IMD-päällystystekniikan ansiosta.
Se on valmistettu korkealaatuisista TPU-materiaaleista, jotka tarjoavat joustavuutta ja kestävyyttä ja suojaavat tehokkaasti putoamisilta, naarmuilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta.

  • Tyylikäs IMD-elektropinnoitusmuotoilu: siinä on erottuva kuvio, joka on luotu käyttämällä kehittynyttä IMD-elektropinnoitustekniikkaa. Tämä ei ainoastaan paranna estetiikkaa, vaan varmistaa myös, että kuviot integroituvat koteloon, jotta ne eivät haalistu tai lohkeile ajan myötä.
  • Laadukkaasta TPU:sta valmistettu suojakuori on joustava ja kestävä, ja se suojaa tehokkaasti putoamisilta, naarmuilta ja jokapäiväiseltä kulutukselta.
  • Varustettu suurilla, tarkasti leikatuilla rei'illä, jotka mahdollistavat helpon pääsyn kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja kameroihin ja takaavat laitteesi täydellisen ja esteettömän toiminnan
  • Näyttöä ja kameraa korkeammalle nostettu muotoilu on suunniteltu vähentämään kameran kulumista päivittäisessä käytössä.
  • Ohut ja kevyt: ohut profiili säilyttää laitteesi tyylikkään ulkonäön ja tarjoaa samalla tarvittavan suojan lisäämättä tilaa.
Matière
Silicone

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille