Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy A24 4G lompakkokotelo

21,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy A24 4G lompakkokotelo
1/8

Tutustu 015-tyyliseen puhelinkoteloon Samsung Galaxy A24 4G:lle, joka tarjoaa täydellisen suojan ja runsaasti säilytystilaa laadukkaiden materiaaliensa ansiosta.

  • Laadukkaasta TPU:sta ja PU-nahasta valmistettu puhelimen suojakuori suojaa laitettasi täydellisesti naarmuilta, putoamisilta ja muulta jokapäiväiseltä kulutukselta.
  • Sisältää 8 korttipaikkaa, sivulokeron rahoille ja vetoketjullisen kolikkotaskun, joka tarjoaa runsaasti tilaa välttämättömille tavaroille ja pitää kaiken järjestyksessä.
  • Magneettilukko takaa turvallisen sulkemisen, jolloin puhelimesi ja tallennetut tavarat pysyvät turvassa kotelon sisällä.
  • Integroidun jalustatoiminnon ansiosta voit katsella videoita, soittaa videopuheluita jne. ilman, että sinun tarvitsee pitää puhelinta kädessäsi.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu tarkoilla aukoilla, joten kaikki portit, painikkeet ja toiminnot ovat täysin käytettävissä ilman kotelon poistamista.
  • Mukana tulee rannehihna ja säädettävä olkahihna (70-140mm), jotka tarjoavat monipuolisia ja käytännöllisiä kantovaihtoehtoja puhelimelle.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type

Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille