Takaisin tuotteisiin

Suojakuori Realme 12 Pro 5G / 12 Pro Plus 5G Mekaaninen varsi

40,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojakuori
 Realme 12 Pro 5G / 12 Pro Plus 5G Mekaaninen varsi
1/5

Tutustu puhelinkoteloon, jossa on mekaaninen varsi ja joka on suunniteltu Realme 12 Pro 5G ja 12 Pro Plus 5G -malleille.
Se tarjoaa vankan suojan ja futuristisen muotoilun, ja sen avulla pääset helposti käsiksi kaikkiin puhelimesi toimintoihin.

  • Mekaanisen käsivarren tyylinen puhelinkotelo on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja suojan iskuja, naarmuja ja jokapäiväistä kulumista vastaan, mikä takaa laitteesi pitkäikäisyyden.
  • Puhelimen suojakuori on metallisen tuntuinen, ja sitä täydentää sileä, kiillotettu pinta. Metalli voi hehkua valossa ja näyttää häikäiseviä metallivärejä ja vahvan metallisen tekstuurin.
  • Tässä alumiiniseoksesta valmistetussa puhelinkotelossa on ainutlaatuinen ja tyylikäs mekaaninen käsivarsi, ja se tarjoaa vankan suojan lisäksi myös futuristisen ja silmiinpistävän esteettisen ilmeen älypuhelimeesi, mikä tekee siitä erottuvan joukosta.
  • Tämä mekaanisen käsivarren tyylinen puhelinkotelo, joka on suunniteltu huolellisesti täyteen toiminnallisuuteen, mahdollistaa helpon pääsyn kameraan, kuulokeliitäntään ja kaiuttimen reikiin, joten se ei häiritse älypuhelimesi käyttöä, valokuvausta tai äänenlaatua.
  • Puhelimen kotelossa on rannehihnakiinnitys, joka tarjoaa lisää mukavuutta ja turvallisuutta. Tämän ominaisuuden ansiosta voit kantaa puhelinta ilman käsiäsi ja vähentää puhelimen katoamisen tai putoamisen riskiä, mikä on erityisen hyödyllistä ulkona tai matkoilla.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille