Takaisin tuotteisiin

Suojakuori Oppo Reno 12F 5G Cui Nappa Klassinen Oppo Reno 12F 5G Cui Nappa Klassinen

22,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojakuori
 Oppo Reno 12F 5G Cui Nappa Klassinen
 Oppo Reno 12F 5G Cui Nappa Klassinen
1/8

Tutustu Oppo Reno 12F 5G -puhelimen koteloon, joka on suunniteltu ylellisellä Nappa-kuvioinnilla.
Tämä suojakuori tarjoaa hienostuneen ja tyylikkään ulkonäön sekä erinomaisen kestävyyden ja suojan aidon nahan ja TPU:n yhdistelmän ansiosta.
Siinä on useita korttipaikkoja ja rahatasku, joten voit kuljettaa välttämättömät tavarasi kätevästi ilman erillistä lompakkoa....

  • Aidosta naudannahasta valmistettu, ylellinen Nappa-kuvioinen suojakuori tarjoaa hienostuneen ja tyylikkään ulkonäön sekä erinomaisen kestävyyden ja suojan.
  • Aitoa naudannahkaa ja TPU:ta yhdistävä suojakuori tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta. Nahka antaa ensiluokkaisen tuntuman, kun taas TPU lisää joustavuutta ja vankkaa suojaa.
  • Siinä on useita korttipaikkoja ja rahatasku, joten voit kuljettaa välttämättömät tarvikkeet kätevästi ilman erillistä lompakkoa.
  • Säädettävä jalusta tarjoaa kätevän tavan katsella videoita, soittaa videopuheluita tai selata internetiä handsfree-toiminnolla. Se tarjoaa vakaan, mukautettavan katselukulman, joka takaa mukavuutesi.
  • Magneettisuljin varmistaa, että suojakuori pysyy tukevasti suljettuna, jolloin laite ja arvoesineet pysyvät suojassa vahingossa avautumiselta ja mahdollisilta vaurioilta.
  • Kotelossa on kulmapehmusteet, jotka vaimentavat tehokkaasti iskuja ja estävät kulmien putoamisen. Tämä ominaisuus varmistaa, että laitteesi on hyvin suojattu putoamisilta ja kolhuilta.
Matière
Cuir véritable
Silicone
Type
Klassinen

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille