Takaisin tuotteisiin

Oppo Reno 12F 5G Y Design Hihna Suojakuori

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Reno 12F 5G Y Design Hihna Suojakuori
1/8

Tutustu Oppo Reno 12F 5G -koteloon, joka on kestävä ja tyylikäs ratkaisu laitteesi suojaamiseen.
Y-muotoinen viivakuvio, kätevät kortti- ja käteislokerot, taittuva jalusta handsfree-katseluun ja paljon muuta, tämä suojakuori on suunniteltu tarpeisiisi sopivaksi.

  • Laadukas PU-nahka ja TPU: Tämä suojakuori tarjoaa kestävän ja tyylikkään ratkaisun laitteesi suojaamiseen. Materiaalit tarjoavat joustavuutta ja vankkaa suojaa
  • Y-linjainen painatus tuo koteloon ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta, mikä lisää sen yleistä esteettistä vetovoimaa.
  • Tässä laukussa on useita korttipaikkoja ja käteiskorttipaikka, joten voit kuljettaa tärkeimpiä tavaroita, kuten luottokortteja ja käteistä, yhdessä paikassa.
  • Taitettava jalusta tarjoaa kätevän tavan katsella videoita, soittaa videopuheluita tai selata internetiä ilman käsiä. Se tarjoaa vakaan ja säädettävän katselukulman
  • Turvallinen magneettisuljenta: Magneettisuljenta varmistaa, että suojakuori pysyy tukevasti suljettuna, jolloin laite ja arvoesineet pysyvät turvassa vahingossa avautumiselta ja mahdollisilta vaurioilta.
  • Kotelossa on kulmatyynyt, jotka vaimentavat tehokkaasti iskuja ja ehkäisevät erinomaisesti kulmapudotuksia. Tämä ominaisuus varmistaa, että laitteesi on hyvin suojattu putoamisilta ja kolhuilta.
  • Mukana tuleva käsihihna helpottaa kantamista ja lisää turvallisuutta. Se varmistaa, että puhelin on aina käden ulottuvilla, ja vähentää vahingossa putoamisen riskiä.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille