Takaisin tuotteisiin

Oppo Reno 12F 5G läpinäkyvä suojakuori

12,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Reno 12F 5G läpinäkyvä suojakuori
1/3

Tutustu Oppo Reno 12F 5G -puhelimen ultraohueen, läpinäkyvään koteloon.
Laadukkaasta TPU-muovista valmistettu suojakotelo tarjoaa tärkeää suojaa säilyttäen samalla laitteesi alkuperäisen ulkoasun.
Tarkkojen leikkausten ansiosta pääset helposti käsiksi kaikkiin puhelimesi toimintoihin ilman, että sinun tarvitsee irrottaa koteloa.

  • Laadukkaasta TPU-materiaalista valmistettu puhelimen suojakuori tarjoaa erittäin ohuen, kristallinkirkkaan profiilin, joka säilyttää laitteesi alkuperäisen ulkonäön ja tuntuman samalla kun se tarjoaa olennaisen suojan.
  • Suunniteltu tarkoilla leikkauksilla, jotka takaavat helpon pääsyn kaikkiin puhelimen portteihin, painikkeisiin ja ominaisuuksiin ilman, että koteloa tarvitsee poistaa.
  • Joustava TPU-rakenne tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja suojan jokapäiväistä kulutusta, kuten naarmuja, pieniä pudotuksia ja kolhuja vastaan.
  • Tämä suojakuori lisää puhelimeen vain vähän tilaa ja säilyttää tyylikkään, ohuen muotoilun, joka sopii mukavasti käteen ja taskuun.
  • Kotelossa on korotetut reunukset kameran aukon ympärillä suojaamassa linssiä naarmuilta ja iskuilta, kun se asetetaan tasaisille pinnoille.
Matière
Silicone
Type
Transparent

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille