Takaisin tuotteisiin

Anti-Espion panssarilasi suoja Oppo Reno 12 5G näyttöön

14,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Anti-Espion panssarilasi
 suoja Oppo Reno 12 5G näyttöön
1/10

Suojaa yksityisyytesi tällä karkaistulla lasikalvolla, joka tarjoaa selkeän näkyvyyden edestä ja estää uteliaiden katseet sivuilta.
Nauti täydestä näytön peitosta, joka istuu hyvin laitteeseen ja takaa täydellisen suojan ilman mustia reunoja kummallakaan puolella....

  • Suojaa yksityisyytesi karkaistulla lasilla, joka tarjoaa selkeän näkymän etupuolelle ja estää uteliaiden katseiden näkymisen sivuilta.
  • Nauti täydestä näytön peitosta, joka istuu hyvin laitteeseen ja takaa täydellisen suojan ilman mustia reunoja kummallakaan puolella.
  • Tämä edistyksellinen tekniikka takaa täydellisen pidon kaareviin matkapuhelinten näyttöihin, täydellisen näytön peittävyyden ja paremman kestävyyden.
  • Korkealaatuisesta karkaistusta lasista valmistettu suojakalvo on kulutusta kestävä ja kestävä, ja se tarjoaa parempaa kestävyyttä ja suojaa.
  • Suojaavista ominaisuuksistaan huolimatta panssarilasi tuntuu pehmeältä kädessä, eikä se vaikuta näytön sormenjäljen avaustoimintoon, mikä takaa sujuvan käyttökokemuksen.
  • Yksinkertainen asennus: AB-liiman avulla mobiilinäyttö imeytyy automaattisesti, jolloin kuplat poistuvat ja asennus on helppoa ja vaivatonta.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille