Takaisin tuotteisiin

Oppo Reno 12 Pro 5G Silikoni suojakuori Liquid Pastel

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Reno 12 Pro 5G Silikoni suojakuori
 Liquid Pastel
1/6

Tutustu Oppo Reno12 Pro 5G -koteloon, joka on valmistettu korkealaatuisesta nestemäisestä silikonista.
Tämä kuori tarjoaa pehmeän, ihoystävällisen kosketuksen ja kestävän viimeistelyn, joka parantaa pitoa ja tarjoaa samalla pitkäkestoisen suojan.

  • Korkealaatuisesta nestemäisestä silikonista valmistettu kuori tarjoaa sileän, ihoystävällisen tuntuman ja kestävän viimeistelyn, joka parantaa pitoa ja tarjoaa samalla pitkäkestoisen suojan.
  • Suojakuori on suunniteltu tarkkuutta silmällä pitäen, ja siinä on tarkat leikkaukset, joiden ansiosta kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja kameroihin pääsee helposti käsiksi, mikä takaa, että toiminnallisuus ei kärsi.
  • Kotelon sisäpuoli on vuorattu pehmeällä kankaalla, joka auttaa suojaamaan puhelinta naarmuilta ja hankauksilta ja tarjoaa ylimääräisen pehmustekerroksen.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu vaimentamaan iskuja ja suojaamaan laitettasi jokapäiväisiltä iskuilta ja putoamisilta varmistaen, että puhelimesi pysyy täydellisessä kunnossa.
  • Tämä suojakuori on räätälöity sopimaan laitteeseesi täydellisesti, ja se kietoutuu tiukasti puhelimesi ympärille varmistaen turvallisen pidon ilman, että se lisää tilaa, säilyttäen samalla puhelimen tyylikkään profiilin.
Matière
Silicone
Type
Klassinen

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille