Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Kaksivärinen RFID estää suojakuori KHAZNEH

16,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Kaksivärinen RFID estää suojakuori
 KHAZNEH
1/7

Tutustu hienostuneisuuteen ja ylivoimaiseen suojaan tämän KHAZNEH-puhelinkotelon avulla OnePlus Nord CE 4 Lite 5G:lle.
Tyylikkään lychee-kuosinsa, käytännöllisen lompakkolokeronsa ja monipuolisen jalustatoimintonsa ansiosta se tarjoaa all-in-one-ratkaisun jokapäiväisiin tarpeisiisi.
Lisäksi se on varustettu RFID-sulkutekniikalla, joka pitää henkilökohtaiset tietosi turvassa.

  • Tässä puhelimen suojakuoressa on hienostunut lychee-kuosi yhdistettynä kestävään TPU-sisäkuoreen, joka tarjoaa sekä tyylikkään ulkonäön että tehokkaan suojan jokapäiväistä kulumista vastaan.
  • RFID-sulkutekniikalla varustettu kuori suojaa korttisi luvattomalta RFID-skannaukselta ja varkauksilta ja varmistaa henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden.
  • Tässä kotelossa on kolme korttipaikkaa ja sivulompakkolokero, joten siinä on runsaasti säilytystilaa tärkeimmille korteillesi ja rahoillesi. Se on käytännöllinen all-in-one-ratkaisu, joka poistaa ylimääräisen lompakon tarpeen.
  • Sisäänrakennetun jalustan ansiosta voit laskea puhelimen alas, jotta voit katsella ilman käsiä, ja irrotettava käsihihna lisää mukavuutta ja siirrettävyyttä. Tämä ominaisuus parantaa puhelimen käyttökokemusta riippumatta siitä, katsotko videoita vai soitatko videopuheluita.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu tarkoilla leikkauksilla, jotka takaavat helpon pääsyn kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja ominaisuuksiin estämättä niiden toimivuutta. Magneettilukko pitää puhelimesi turvallisesti suljettuna, mikä takaa nopean ja helpon pääsyn ja säilyttää samalla turvallisuuden.
Type
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille