Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G vetoketjullinen taskukotelo

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord
 CE 4 Lite 5G vetoketjullinen taskukotelo
1/8

Tutustu korkealaatuiseen koteloon OnePlus Nord CE 4 Lite 5G.
Se on valmistettu ensiluokkaisesta PU-nahasta, ja se tarjoaa tyylikkään ulkonäön ja samalla vankan suojan jokapäiväistä kulutusta vastaan.
Siinä on useita korttipaikkoja ja käteiskorttipaikka, joiden avulla voit kuljettaa tärkeimpiä korttejasi ja pientä käteismäärää kätevästi.

  • Valmistettu ensiluokkaisesta PU-nahasta, jossa on TPU-sisäkuori, joka tarjoaa tyylikkään ulkonäön ja samalla vankan suojan jokapäiväistä kulutusta vastaan.
  • Sisältää useita korttipaikkoja ja koteloon integroidun käteiskorttipaikan, jonka avulla voit kätevästi kuljettaa tärkeimpiä korttejasi ja pientä määrää käteistä.
  • Älykäs vetoketjullinen muotoilu pienten arvoesineiden, kuten kolikoiden ja avainten, turvalliseen säilytykseen, jotta mikään ei putoa ulos.
  • Tässä kotelossa on taitettava kansi, joka toimii myös jalustana, ja sen avulla voit katsella mediaa helposti hands-free maisematilassa.
  • Suunniteltu tarkoilla leikkauksilla kaikille porteille, painikkeille ja kaiuttimille, jotka mahdollistavat helpon pääsyn suojauksesta tinkimättä.
  • Sisältää magneettilukon, joka pitää kotelon tukevasti suljettuna, kun sitä ei käytetä, ja tarjoaa lisäturvaa laitteelle ja sen sisällölle.
  • 360 asteen suojaus täysin koteloidulla TPU-kuorella takaa, että laitteen jokainen kulma on suojattu kolhuilta, naarmuilta ja putoamisilta.
Matière
Silicone
Simili cuir

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille