Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Suojakuori Aprikoosi kukkia

11,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Suojakuori
 Aprikoosi kukkia
1/7

Tutustu lompakkokoteloon OnePlus Nord CE 4 Lite 5G:lle.
Tyylikkään muotoilun ja aprikoosinvärisen kukkakuvion ansiosta tämä suojakuori tuo puhelimeesi ripauksen tyyliä ja tarjoaa samalla kestävän suojan.

  • Ensiluokkaiset materiaalit: korkealaatuisesta PU-nahasta ja TPU:sta valmistettu puhelimen suojakuori on sekä pehmeä että kestävä, mikä takaa laitteellesi pitkäkestoisen suojan.
  • Tyylikäs muotoilu: erottuva kuviopainatus, tämä suojakuori lisää puhelimeen tyylikkyyttä ja eleganssia, jolloin se erottuu joukosta.
  • Kätevä säilytys: integroidut korttipaikat ja käteislokero tarjoavat kätevän paikan tärkeimpien korttien ja käteisen säilyttämiseen, jolloin erillistä lompakkoa ei tarvita.
  • Toiminnallinen jalusta: kokoontaitettavan jalustan muotoilu mahdollistaa käytännöllisen handsfree-katselun, mikä helpottaa videoiden katselua, lukemista tai työskentelyä puhelimen parissa.
  • Turvallinen sulkeminen: magneettinen läppäsuljenta varmistaa, että suojakuori pysyy tukevasti suljettuna, mikä tarjoaa lisäturvaa ja suojaa naarmuilta, kolhuilta ja muilta jokapäiväisiltä vaurioilta.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Motifs

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille