Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 suojakuori KHAZNEH

16,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 suojakuori
 KHAZNEH
1/8

Tutustu KHAZNEH lompakko suojakotelo OnePlus Nord 4.
Tämä suojakuori on valmistettu PU:sta, jossa on ensiluokkainen naudannahkakuviointi, ja siinä yhdistyvät erinomainen tyyli ja kestävä suojaus.
Siinä on sisäänrakennettu jalusta vaakasuoraa katselua varten, ja siinä on tukeva magneettilukko, joka kiinnittää laitteen ja sen sisällön.

  • Tämä suojakuori on valmistettu PU:sta, jossa on ensiluokkainen naudannahkakuviointi, ja se tarjoaa sekä korkealuokkaista tyyliä että kestävää suojaa.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu mukavaksi, ja siinä on omat lompakkokorttipaikat, jotka ovat täydellisiä luottokorttien, henkilöllisyystodistusten ja muiden välttämättömien tavaroiden säilyttämiseen helposti saatavilla.
  • Integroitu jalustatoiminto helpottaa vaakatasossa katselua, mikä on ihanteellinen puhelimen handsfree-käyttöä varten, katselitpa sitten videoita tai soitit videopuheluita.
  • Varmistaa, että suojakuori ja sen sisältö ovat turvassa tukevalla magneettilukolla, joka tarjoaa mielenrauhan siitä, että kaikki pysyy paikallaan.
  • Älykkäästi muotoiltu kuulokkeen leikkaus, jonka avulla voit vastata puheluihin ilman kotelon avaamista, mikä suojaa näyttöä puheluiden aikana.
  • Tarjoaa täydellisen suojan naarmuja, kolhuja ja putoamisia vastaan, ja reunojen ja kulmien tehostetut vahvistukset suojaavat laitetta jokapäiväisiltä onnettomuuksilta.
Matière
Cuir véritable
Silicone

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille