Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 Gloss cover

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Gloss cover
1/7

Tutustu OnePlus Nord 4:n koteloon, joka on suunniteltu ainutlaatuisella tekstuurilla.
Se ei ainoastaan tarjoa täydellistä suojaa puhelimellesi, vaan se tarjoaa myös entistä parempaa toiminnallisuutta ja mukavuutta useiden korttipaikkojen, käteislokeron ja kokoontaitettavan jalustan ansiosta.

  • Valmistettu ympäristöystävällisestä vintage Crazy Horse -kuvioidusta PU-nahasta yhdistettynä kestävään TPU-kuoreen, joka takaa parhaan mahdollisen suojan.
  • Sisältää useita korttipaikkoja, mukaan lukien selkeä kehys valokuville tai henkilöllisyystodistuksille, sekä erillisen lokeron käteiselle, mikä lisää toiminnallisuutta ja mukavuutta.
  • Integroitu jalusta-toiminto: Varustettu kokoontaitettavalla jalustatoiminnolla, joka mahdollistaa median katselun hands-free , mikä sopii erinomaisesti videopuheluihin tai elokuvien katseluun.
  • Magneettisuljin: Sisältää vahvan magneettilukon, joka pitää kotelon tukevasti suljettuna ja suojaa puhelinta ja välttämättömiä tavaroita koko ajan.
  • Korvakappaleen leikkaus: Suunniteltu tarkalla korvakappaleen leikkauksella, jonka ansiosta voit puhua avaamatta kantta ja varmistaa, että puhelimen näyttö pysyy suojattuna myös puhelujen aikana.
  • Monipuolinen suojaus: Tarjoaa monipuolisen suojan naarmuja, kolhuja ja putoamisia vastaan, ja siinä on vahvistettu reunojen ja kulmien suojaus.
Matière
Silicone
Simili cuir

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille