Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 kaksivärinen suojakuori KHAZNEH

15,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 kaksivärinen suojakuori
 KHAZNEH
1/7

Tutustu KHAZNEH-puhelinkoteloon OnePlus Nord 4:lle, jossa on RFID-sulkutekniikka.
Se tarjoaa tehokkaan suojan jokapäiväistä kulumista vastaan ja varmistaa henkilötietojesi turvallisuuden.

  • Tässä puhelimen kotelossa on hienostunut lychee-kuosi korkealaatuisesta PU:sta yhdistettynä kestävään TPU-sisäkuoreen, joka tarjoaa sekä tyylikkään ulkonäön että tehokkaan suojan jokapäiväistä kulutusta vastaan.
  • RFID-sulkutekniikalla varustettu suojakuori suojaa korttisi luvattomalta RFID-skannaukselta ja mahdolliselta varkaudelta ja varmistaa henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden.
  • Tässä kotelossa on kolme korttipaikkaa ja sivulompakkolokero, joten siinä on runsaasti säilytystilaa tärkeimmille korteillesi ja rahoillesi. Se on käytännöllinen all-in-one-ratkaisu, joka poistaa ylimääräisen lompakon tarpeen.
  • Sisäänrakennetun jalustan avulla voit laskea puhelimen alas, jotta voit katsella ilman käsiä, ja irrotettava käsihihna lisää mukavuutta ja siirrettävyyttä. Tämä ominaisuus parantaa puhelimen käyttökokemusta, katselitpa sitten videoita tai soitit videopuheluita.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu tarkoilla leikkauksilla, jotka takaavat helpon pääsyn kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja ominaisuuksiin estämättä niiden toimivuutta. Magneettiläppäsuljenta pitää puhelimesi turvallisesti suljettuna ja tarjoaa nopean ja helpon pääsyn samalla kun se takaa turvallisuuden.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille