Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 Faux Nahka Perinteinen Suojakuori

11,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Faux Nahka Perinteinen Suojakuori
1/7

Tutustu lompakkokoteloon OnePlus Nord 4:lle, jossa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja kestävä suojaus.
Käytännöllisillä korttipaikoilla ja sivussa olevalla käteislokerolla se on ihanteellinen all-in-one-ratkaisu, joka poistaa ylimääräisen lompakon tarpeen....

  • Tässä puhelimen kotelossa on korkealaatuisesta PU:sta valmistettu klassinen lychee-kuosi yhdistettynä kestävään TPU-sisäkuoreen, joka tarjoaa sekä tyylikkään ulkonäön että vankan suojan jokapäiväistä kulutusta vastaan.
  • Tässä kotelossa on kolme korttipaikkaa ja sivulompakkolokero, joten voit kuljettaa tärkeitä kortteja ja käteistä helposti. Se on käytännöllinen all-in-one-ratkaisu, joka poistaa ylimääräisen lompakon tarpeen.
  • Magneettisuljin varmistaa, että puhelimen suojakuori pysyy tukevasti suljettuna ja suojaa puhelinta vahingossa avautumiselta. Tämä muotoilu tarjoaa nopean ja helpon pääsyn puhelimeesi ja pitää sen samalla turvassa.
  • Integroidun jalustatoiminnon ansiosta voit laskea puhelimen alas ja katsella sitä ilman käsiä. Tämä toiminto parantaa puhelimen käyttökokemusta riippumatta siitä, katsotko videoita, surffaatko verkossa tai soitat videopuheluita.
  • Huolellisesti suunniteltujen leikkausten ansiosta tämä suojakuori tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Erityisen soittoaukon ja muiden tarkkojen aukkojen ansiosta voit soittaa puheluita, ladata puhelimen ja käyttää kaikkia painikkeita ja kaiuttimia koteloa poistamatta.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Klassinen

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille