Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 geometrinen kuvio lompakko suojakuori

16,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 geometrinen kuvio lompakko suojakuori
1/8

Tutustu OnePlus Nord 4 -koteloon, jossa on tyylikäs geometrinen muotoilu ja vetoketjullinen lompakko.
Se tarjoaa vankan PU-nahan ja TPU:n yhdistelmän säilyttäen samalla tyylikkään, modernin ulkonäön.

  • Premium PU-nahka & TPU-rakenne: tämä puhelimen suojakuori on kestävä yhdistelmä PU-nahkaa ja TPU:ta, joka tarjoaa vankan suojan säilyttäen samalla tyylikkään, modernin ulkonäön.
  • Geometrinen painatus design : tyylikäs geometrinen kuvio kotelossa ei vain lisää sen visuaalista vetovoimaa, vaan tarjoaa myös ainutlaatuisen tekstuurin paremman otteen.
  • Useita kortti- ja käteispaikkoja: 3 korttipaikkaa ja 1 käteistasku, tämä suojakuori varmistaa, että voit kuljettaa olennaiset asiat mukanasi, jolloin ylimääräistä lompakkoa ei tarvita.
  • Turvallinen vetoketjullinen ulkotasku: vetoketjullinen ulkotasku lisää arvoesineiden turvallisuutta, jolloin ne ovat turvassa ja helposti saatavilla.
  • Käytännöllinen jalusta: integroidun jalustatoiminnon ansiosta voit katsella suosikkimedioitasi hands-free , mikä sopii erinomaisesti videoiden katseluun tai videopuheluiden soittamiseen.
  • Magneettilukko takaa turvallisen sulkemisen: magneettilukko varmistaa, että puhelimesi ja korttisi pysyvät tukevasti paikallaan, mikä estää vahingossa avautumisen ja antaa sinulle mielenrauhan.
  • Koko kehon suojaus: tämä suojakuori tarjoaa täydellisen suojan puhelimellesi ja suojaa sitä putoamisilta, kolhuilta ja naarmuilta iskuja vaimentavan rakenteensa ansiosta.
  • Käsihihna helpottaa kantamista: irrotettava käsihihna lisää mukavuutta, joten voit kantaa puhelinta helposti ja tyylillä.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille