Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 Bi-Texture suojakotelo

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Bi-Texture suojakotelo
1/5

Tutustu OnePlus Nord 4 -puhelimen erikoiseen suojakuoreen, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen rakenne, joka on sekä huomiota herättävä että kestävä.
Se tarjoaa tehokkaan suojan putoamisia, iskuja ja naarmuja vastaan....

  • Tässä kannessa on ainutlaatuinen tilkkutäkkimuotoilu, jossa yhdistyvät hullun hevosen ja farkkukankaan kuvio. Tämä antaa sille omaleimaisen, karhean ulkonäön, joka on sekä huomiota herättävä että kestävä.
  • Tässä kotelossa on 2 korttipaikkaa ja rahatasku, joten voit kuljettaa puhelimen mukana tärkeitä kortteja ja rahaa, joten se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat koota tärkeimmät tavaransa yhteen paikkaan.
  • Kuori toimii myös jalustana ja tarjoaa säädettävät katselukulmat, joiden avulla voit katsella videoita tai surffata verkossa ilman käsiäsi. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen videopuheluissa tai mediankäytössä.
  • Magneettilukko varmistaa, että kuori pysyy tukevasti suljettuna, kun sitä ei käytetä, suojaa näyttöä odottamattomilta vaurioilta ja pitää tavarasi turvassa sisällä.
  • Tarkkuusleikkaukset mahdollistavat helpon pääsyn kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja kameraan, mikä takaa täydet toiminnot ilman kuoren irrottamista.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille