Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 Perhoset ja kantolenkki Print Suojakuori

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Perhoset ja kantolenkki
 Print Suojakuori
1/8

Tutustu OnePlus Nord 4 -koteloon, jossa on tyylikäs perhonen- ja kukka-aihe.

Siinä on kantohihna helppoa kuljettamista varten, pehmustetut kulmat lisäsuojaa varten ja kokoontaitettava jalusta handsfree-katselua varten.

  • PU- ja TPU-materiaalista valmistettu suojakuori tarjoaa ylellisen tuntuman ja kestävän suojan laitteellesi. Materiaalit takaavat sekä joustavuuden että kestävyyden
  • Kotelossa on kaunis perhonen- ja kukka-aihe, joka tuo laitteeseesi ripauksen eleganssia ja persoonallisuutta. Hienostunut muotoilu lisää yleistä esteettistä vetovoimaa.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu neljällä kulmatyynyllä, ja se tarjoaa paremman suojan pudotuksia ja iskuja vastaan. Kulmatyynyt vaimentavat iskuja ja takaavat, että laitteesi pysyy turvassa.
  • Tässä laukussa on useita korttipaikkoja ja käteistasku, joten voit kuljettaa tärkeimpiä tavaroita, kuten luottokortteja ja käteistä, yhdessä paikassa. Se poistaa erillisen lompakon tarpeen.
  • Taitettava jalusta tarjoaa kätevän tavan katsella videoita, soittaa videopuheluita tai selata internetiä ilman käsiä. Se tarjoaa vakaan ja säädettävissä olevan katselukulman mukavuuden vuoksi.
  • Mukana tuleva kantolenkki lisää mukavuutta ja turvallisuutta. Sen avulla voit kantaa puhelinta mukavasti ja vähentää vahingossa putoamisen riskiä.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille