Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 Vinoneliö suojakotelo

11,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Vinoneliö
 suojakotelo
1/8

Tutustu lompakko-puhelinkoteloon OnePlus Nord 4:lle.
Se tuntuu mukavalta kädessä ja näyttää ylelliseltä.
Siinä on kulmanvaimentimet putoamisen estämiseksi, säädettävä jalusta monipuolista katselua varten, koko kehoa suojaava pehmeä TPU-sisustus ja lompakkomallinen lompakko, jossa on kädensijan kantolenkki turvallisuuden lisäämiseksi.

  • Suojakuori on valmistettu lychee-kuvioidusta PU-nahasta, joka tuntuu mukavalta kädessä ja näyttää ylelliseltä. Timanttikuvio tuo tyylikkään lisän muotoiluun.
  • Kotelossa on kulmapehmusteet, jotka vaimentavat tehokkaasti iskuja ja estävät kulmien putoamisen. Tämä ominaisuus varmistaa, että laitteesi on hyvin suojattu putoamisilta ja kolhuilta.
  • Taitettavan jalustan ansiosta voit katsella ilman käsiä. Katseletpa sitten videoita tai soitat videopuheluita, säädettävä jalusta tarjoaa vakaan kulman mukavaa katselukokemusta varten.
  • Kotelon sisäpuoli on valmistettu pehmeästä TPU-materiaalista, joka ei naarmuta puhelintasi. Suojakuori suojaa koko kehoa, mikä takaa, että laitteesi on suojattu kaikista kulmista.
  • Tässä lompakkomallisessa kotelossa on useita korttipaikkoja ja rahatasku, joten voit kuljettaa tärkeimmät tavarasi kätevästi mukana. Käsihihna lisää turvallisuutta, joten puhelinta on helppo kuljettaa turvallisesti.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille