Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 Y Design -suojakuori

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Y Design -suojakuori
1/8

Tutustu tapauksemme OnePlus Nord 4, jossa on Y-linjat.
Tämä suojakuori tarjoaa kestävän ja tyylikkään ratkaisun laitteesi suojaamiseen. Siinä on useita korttipaikkoja, rahaporttipaikka, kokoontaitettava jalusta handsfree-katselua varten, turvallinen magneettilukko ja rannehihna lisämukavuutta varten.

  • Ensiluokkaisesta PU-nahasta ja TPU-materiaaleista valmistettu suojakuori tarjoaa kestävän ja tyylikkään ratkaisun laitteesi suojaamiseen. Materiaalit tarjoavat joustavuutta ja vankkaa suojaa
  • Y-muotoiset linjat tuovat koteloon ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta, mikä lisää sen yleistä esteettistä vetovoimaa.
  • Tässä laukussa on useita korttipaikkoja ja käteiskorttipaikka, joten voit kuljettaa tärkeimpiä tavaroita, kuten luottokortteja ja käteistä, yhdessä paikassa.
  • Taittuvan jalustan ansiosta voit katsoa videoita, soittaa videopuheluita tai selata internetiä kätevästi ilman käsiäsi. Se tarjoaa vakaan ja säädettävän katselukulman
  • Magneettilukko varmistaa, että suojakuori pysyy tukevasti suljettuna ja suojaa laitettasi ja arvoesineitäsi vahingossa avautumiselta ja mahdollisilta vaurioilta.
  • Kotelossa on kulmatyynyt, jotka vaimentavat tehokkaasti iskuja ja ehkäisevät erinomaisesti kulmapudotuksia. Tämä ominaisuus varmistaa, että laitteesi on hyvin suojattu putoamisilta ja kolhuilta.
  • Mukana toimitettavan rannehihnan ansiosta sitä on helppo kuljettaa ja se lisää turvallisuutta. Se varmistaa, että puhelin on aina käden ulottuvilla, ja vähentää vahingossa putoamisen riskiä.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Klassinen
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille