Takaisin tuotteisiin

UGREEN säilytyslaukku Nintendo Switchille

22,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
UGREEN säilytyslaukku Nintendo Switchille
1/8

Tutustu UGREEN-säilytyslaukkuun Nintendo Switchille.
Suuren tilavuuden ansiosta se tarjoaa turvallisen säilytystilan lisävarusteille, kuten pienelle laturille, latauskaapelille, erittäin ohuelle akulle, kuulokkeille ja kahdelle ylimääräiselle Joy-Conille.
Siinä on myös 9 sisäänrakennettua pelikorttipaikkaa, joten voit ottaa suosikkipelejäsi mukaan ja vaihtaa niitä missä ja milloin tahansa.

  • Suuri vetoketjullinen verkkotasku tarjoaa turvallisen säilytyspaikan Nintendo Switch -lisävarusteille, kuten pienelle laturille, latauskaapelille, erittäin ohuelle akulle, kuulokkeille ja kahdelle ylimääräiselle Joy-Conille, jotka on helpompi sulkea ja kuljettaa. Siinä on myös 9 integroitua pelikorttipaikkaa, joten voit ottaa suosikkipelisi mukaan ja vaihtaa niitä missä ja milloin tahansa.
  • Suojakuori on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Ne tarjoavat loistavan suojan Nintendo Switchille, vaikka se putoaisi pöydältä. Kaksi pehmeää keskimmäistä väliseinää estävät näyttöä naarmuuntumasta kotelon sisällä.
  • Laadukkaan karabiinin avulla voit helposti laittaa Nintendo Switch -kotelon reppuusi/laukkuusi tai ripustaa sen reppuusi matkalla tai vaelluksella.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille