Takaisin tuotteisiin

iPhone 16 Pro Suojakuori tuki ja yhteensopivuus Magneettinen autoteline

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro Suojakuori
 tuki ja yhteensopivuus Magneettinen autoteline
1/7

Tutustu iPhone 16 Pro -puhelimen koteloon, jossa on integroitu jalusta ja joka on yhteensopiva auton magneettikiinnikkeiden kanssa.
Se tarjoaa täydellisen suojan ja on suunniteltu kestämään jokapäiväisiä kolhuja ja kulutusta, mutta takaa samalla helpon pääsyn kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja kameroihin.

  • Tässä kotelossa on integroitu 360 astetta pyörivä metallinen jalusta, joka tarjoaa kätevän handsfree-katselukokemuksen.
  • Tässä kotelossa yhdistyvät TPU-runko ja PC-takapuoli, mikä takaa äärimmäisen suojan. Se tarjoaa täydellisen suojan putoamisia, kolhuja ja jokapäiväistä kulumista vastaan ja pitää laitteesi turvassa kaikissa tilanteissa.
  • Metallilevyllä varustettu kuori voidaan helposti kiinnittää auton magneettikiinnikkeeseen, mikä takaa turvallisen ja käytännöllisen käytön ajon aikana.
  • Tarkasti suunniteltu, jotta kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja kameroihin pääsee helposti käsiksi kuorta irrottamatta.
  • Tämä suojakuori täyttää sotilaalliset pudotussuojastandardit. Suojakuori on testattu tiukasti, jotta se tarjoaa ylivoimaisen kestävyyden ja lujuuden ja suojaa laitettasi vahingossa tapahtuvilta pudotuksilta ja iskuilta.
Matière

Silicone
Type
Anneau
Support mains libres
Ultra résistant

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille