Takaisin tuotteisiin

Flip Cover iPhone 16 Pro AZNS

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip Cover iPhone 16 Pro AZNS
1/8

Tutustu AZNS-koteloon iPhone 16 Pro:lle, jossa on piilotettu magneetti.
Se tarjoaa täydellisen suojan puhelimellesi säilyttäen samalla ylellisen ulkonäön.
Muunna tämä suojakuori helposti katselu- ja kirjoitustelineeksi, jonka säädettävät kulmat sopivat handsfree-tarpeisiisi....

  • Korkealuokkaisesta PU-nahasta ja kestävästä TPU-sisäkotelosta valmistettu flip-suojakuori tarjoaa kattavan suojan puhelimellesi säilyttäen samalla ylellisen tuntuman.
  • Kääntyvä suojakuori voidaan helposti muuntaa katselu- ja kirjoitustelineeksi, ja sen kulmat ovat säädettävissä handsfree-tarpeidesi mukaan, katselitpa sitten videoita tai kirjoitit.
  • Kotelon sisällä integroidut korttipaikat ja kolikkotasku pitävät tärkeät kortit ja käteisrahat yhdessä, joten ne ovat helposti saatavilla ja käytännöllisiä jokapäiväisessä käytössä.
  • Siinä on vahva itsesulkeutuva magneetti, joka hallitsee turvallisesti puhelinta ja tallennettuja esineitä, sekä korotetut huulet kameran ympärillä, jotka suojaavat linssiä erinomaisesti ja estävät naarmuja ja vaurioita.
  • Varustettu erityisellä vastaanottoaukolla, jonka avulla voit vastata puheluihin avaamatta koteloa, ja yksityiskohtaisesti kohokuvioidulla logolla, pisteillä ja viivoilla, jotka lisäävät eleganssia yksinkertaiseen muotoiluun.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Klassinen

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille