Takaisin tuotteisiin

iPhone 16 Pro suojakuori WOLMTT

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro suojakuori
 WOLMTT
1/7

Tutustu WOLMTT-koteloon iPhone 16 Pro:lle.
Vahvasta PC:n ja TPU:n yhdistelmästä valmistettu suojakuori suojaa erinomaisesti putoamisilta, naarmuilta ja jokapäiväiseltä kulutukselta.
Siinä on elinvoimainen kaksivärinen runko, joka antaa puhelimellesi modernin ja tyylikkään ulkonäön ja tarjoaa samalla mukavan otteen....

  • Vahvasta PC:n ja joustavan TPU:n yhdistelmästä valmistettu puhelimen kuori suojaa erinomaisesti putoamisilta, naarmuilta ja jokapäiväiseltä kulutukselta.
  • Elävä kaksivärinen kehysmuotoilu, joka antaa puhelimelle tyylikkään ja modernin ilmeen ja takaa samalla mukavan otteen.
  • Läpinäkyvä takapaneeli korostaa puhelimesi alkuperäistä muotoilua, jolloin sen luonnollinen kauneus tulee esiin ja tarjoaa samalla vahvan suojan.
  • Suunniteltu tarkoilla leikkauksilla, jotka mahdollistavat helpon pääsyn kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja ominaisuuksiin ja takaavat täyden toiminnallisuuden kuorta irrottamatta.
  • Vahvistetuilla kulmilla ja integroiduilla turvatyynyillä varustettu suojakuori suojaa vahingossa tapahtuvilta pudotuksilta ja iskuilta, joten puhelimesi pysyy turvassa.
  • Suunniteltu tukemaan langatonta latausta, jonka avulla voit ladata puhelimen irrottamatta koteloa, mikä lisää mukavuutta jokapäiväiseen käyttöön.
Matière
Silicone
Type
Transparent

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille