Takaisin tuotteisiin

Flip Cover iPhone 16 Pro -korttikuori

15,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip Cover iPhone 16 Pro -korttikuori
1/6

Tutustu koteloon iPhone 16 Pro:lle. Kotelossa on käytännöllinen korttipidike, integroitu jalusta, vahva magneettisuljenta ja etuleikkaus puheluita varten.
Tämä suojus tarjoaa kestävän suojan naarmuja, iskuja ja jokapäiväistä kulumista vastaan.

  • Tämä suojus on suunniteltu tarjoamaan ylellisen tuntuman ja pitkäaikaisen suojan naarmuilta, iskuilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta.
  • Kuoren sisällä on kätevä korttipidike, jossa voit säilyttää tärkeitä kortteja, kuten luottokortteja tai henkilöllisyystodistuksia, joten se on täydellinen lisävaruste niille, jotka haluavat pitää kaiken yhdessä paikassa.
  • Kansi taittuu jalustaksi ja tarjoaa säädettävät katselukulmat lukemista, videoiden katselua tai verkkosurffailua varten. Tämä ominaisuus parantaa laitteen käytettävyyttä erityisesti mediankäytössä.
  • Siinä on vahva magneettisuljenta, joka pitää suojakuoren tiukasti suljettuna, suojaa näyttöä, kun sitä ei käytetä, ja pitää kortit ja puhelimen turvassa.
  • Suunniteltu etuleikkauksella, jonka ansiosta voit vastata puheluihin avaamatta kuorta, mikä tarjoaa sekä mukavuutta että yksityisyyttä.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Porte-cartes

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille