Takaisin tuotteisiin

Flip Cover iPhone 16 Pro Paljetti

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip Cover iPhone 16 Pro Paljetti
1/7

Tämä laadukkaasta PU- ja TPU-materiaalista valmistettu iPhone 16 Pro -suojakuori on kestävä ja houkutteleva, ja siinä on kimaltava pinta.
Siinä on integroitu korttipaikka, taittuva jalusta handsfree-katselua varten, turvallinen magneettisuljenta ja ohut, mukava muotoilu.

  • Laadukkaasta PU-nahasta ja TPU:sta valmistettu suojakuori on kestävä pitkäaikaiseen käyttöön. Jauhemaalattu glitterpinta on kiiltävä ja silmiä hivelevä, mikä tuo puhelimeesi ripauksen kimallusta.
  • Integroitu korttipaikka henkilö- tai luottokortin kuljettamista varten, joka tarjoaa helpon ja kätevän pääsyn korttiin
  • Taittuva jalusta mahdollistaa käytännöllisen handsfree-katselun, joka sopii täydellisesti videoiden katseluun tai lukemiseen.
  • Itsestään imevä magneettisuljenta pitää puhelimesi ja korttisi turvassa ja varmistaa, että kaikki pysyy paikallaan.
  • Ohut, kevyt muotoilu ilman ylimääräistä tilaa vievää materiaalia, joten siitä on mukava pitää kiinni ja se tarjoaa samalla täyden suojan, jotta laitteesi pysyy turvassa tyylillä.
  • Tarkat aukot, mukaan lukien oma etuleikkaus, mahdollistavat puhumisen kuori suljettuna ja täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Paillettes

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille