Takaisin tuotteisiin

Kuitukarboni iPhone 16 Pro Kuitukarboni

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Kuitukarboni iPhone 16 Pro Kuitukarboni
1/8

Tutustu iPhone 16 Pro -puhelimen hiilikuitukuvioisen suojakuoremme tyylikkyyteen.
Kaksinkertaisen suojan, kätevän korttipaikan ja turvallisen magneettisuljennan ansiosta tämä suojakuori tarjoaa täydellisen suojan naarmuilta, pölyltä ja muilta jokapäiväisiltä vaurioilta.

  • Tyylikäs hiilikuitu: siinä on hiilikuitukuvio, joka kestää sormenjälkiä ja tuntuu hyvältä kädessä ja antaa hienostuneen ulkonäön.
  • Kaksikerroksinen suojaus: PU-nahasta ja pehmeästä TPU:sta valmistettu kuori tarjoaa vankan kaksikerroksisen suojan jokapäiväistä kulutusta vastaan.
  • Kätevä korttipaikka: Sisältää integroidun korttipaikan, jossa tärkeät kortit ovat aina käden ulottuvilla, joten korttien käyttäminen ja kuluttaminen on vaivatonta liikkeellä ollessa.
  • Turvallinen magneettisuljenta: itseimevä magneettisuljenta takaa, että puhelin on tukevasti kiinni, ja tarjoaa näin lisää mielenrauhaa.
  • Monipuolinen jalusta-toiminto: muuntuu helposti jalustaksi, jolloin voit katsella televisiota tai surffata internetissä hands-free käytännöllisen tukihihnan ansiosta.
  • Täydellinen suojaus: tarjoaa täydellisen suojan naarmuilta, pölyltä ja muilta jokapäiväisiltä vaurioilta ja pitää puhelimen täydellisessä kunnossa.
  • Vastaa puheluihin vaivattomasti: etupuolella on leikattu aukko, jonka avulla voit vastata puheluihin avaamatta kuorta.
Matière
Fibre carbone
Silicone
Simili cuir
Type
Klassinen

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille