Takaisin tuotteisiin

Kukka ja Strass iPhone 16 Pro suojakotelo hihnat KADEM

15,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Kukka ja Strass iPhone 16 Pro suojakotelo
 hihnat KADEM

Tutustu KADEMin iPhone 16 Pro -koteloon.
Sen kimalteleva muotoilu, ikuinen kukka ja asteittainen glitter-viimeistely, tämä suojakuori lisää ripauksen eleganssia laitteeseesi.
Laadukkaasta TPU:sta valmistettu suojakotelo on joustava ja kestävä ja suojaa puhelintasi jokapäiväiseltä kulutukselta....

  • Tässä puhelimen suojuksessa on ikuinen kukka- ja strassikoriste, jossa on asteittainen glitter-viimeistely, ja se tuo laitteeseesi ripauksen eleganssia ja kimallusta.
  • Laadukkaasta TPU:sta valmistettu kuori on joustava ja kestävä, joten puhelimesi on suojattu jokapäiväiseltä kulutukselta.
  • Tämä suojakuori , jossa on tarkat leikkaukset ja reagoivat painikkeiden suojukset, mahdollistaa helpon pääsyn kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja ominaisuuksiin ilman, että koteloa tarvitsee irrottaa.
  • Suojakuori on suunniteltu sopimaan puhelimeesi täydellisesti, ja se on helppo asentaa ja poistaa, mikä mahdollistaa vaivattoman käytön ja huollon.
  • Mukana 2 irrotettavaa hihnaa, mitat 47cm taitettuna ja lyhyempi 22cm vaihtoehto, joka tarjoaa monipuolisia kuljetusvaihtoehtoja mukavasti.
Matière
Silicone
Type
Lanière
Paillettes

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille