Takaisin tuotteisiin

iPhone 16 Pro -lenkkikotelo

11,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro -lenkkikotelo
1/9

Lisää puhelimeesi tyylikkyyttä ja eleganssia iPhone 16 Pro -puhelimen kotelolla.
Se tarjoaa täyden suojan, siinä on korttipaikat, säädettävä katselujalusta ja turvallinen magneettisuljenta. Mukana on irrotettava rannehihna kätevää kantamista varten.

  • Painettu muotoilu: söpö pariskunta susi muotoilu, joka tuo puhelimeesi tyylikkyyttä ja tyylikkyyttä, jolloin se erottuu joukosta. Sopii kaikenikäisille naisille, miehille ja nuorille.
  • Täydellinen suojaus: Laadukkaista materiaaleista valmistettu suojakuori tarjoaa täydellisen suojan jokapäiväistä kulumista, naarmuja ja iskuja vastaan. Tarkat leikkaukset takaavat helpon pääsyn kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin koteloa irrottamatta.
  • Lompakkotoiminto: sisältää 3 korttipaikkaa ja sivutaskun, jonka avulla voit kuljettaa kortteja ja tärkeitä käteisvaroja kätevästi, täydellinen käytettäväksi liikkeellä.
  • Monikulmainen jalusta: Kääntyvä kuori voidaan helposti muuntaa jalustaksi, ja se tarjoaa säädettävät katselukulmat, jotta voit käyttää sitä hands-free videoita katsellessasi, videopuheluita soittaessasi tai surffatessasi verkossa.
  • Turvallinen magneettisuljenta: varustettu vahvalla magneettilukolla, joka varmistaa, että puhelin, kortit ja rahat pysyvät turvallisesti paikoillaan ja ovat helposti saatavilla tarvittaessa.
  • Mukana kätevä kantolenkki : Mukana on irrotettava rannehihna kätevää kuljettamista varten, joten voit pitää puhelimesi turvallisesti vierelläsi liikkeellä.
Type
Lanière
Motifs

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille