Takaisin tuotteisiin

Suojakuori iPhone 16 Pro Max Tisssu Design

11,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojakuori
 iPhone 16 Pro Max Tisssu Design
1/4

Tutustu koteloon iPhone 16 Pro Maxille.
Se tarjoaa kaksinkertaisen suojakerroksen kovan PC:n ja laadukkaan kankaan yhdistelmän ansiosta, ja pitää puhelimesi turvassa jokapäiväiseltä kulutukselta.
Tämä optimaalista mukavuutta varten suunniteltu suojakuori on sormenjälkien ja liukastumisen estävä, ja se tarjoaa turvallisen otteen pitäen puhelimesi puhtaana.

  • Tässä puhelinsuojassa yhdistyvät kova PC ja laadukas kangas kaksikerroksisen suojan tarjoamiseksi, jolloin puhelimesi pysyy turvassa jokapäiväiseltä kulutukselta.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu niin, että se tuntuu mukavalta kädessä, ja se on sormenjälkien ja liukastumisen estävä, joten se antaa turvallisen otteen ja pitää puhelimesi puhtaana.
  • Korotetut reunukset suojaavat kameran linssiä ja näyttöä huolellisesti naarmuilta ja tarjoavat lisäturvaa puhelimen herkimmille osille.
  • Epätäydellisen kannen muotoilu mahdollistaa helpomman lämmöntuottamisen, mikä takaa, että puhelin pysyy viileänä myös kovassa käytössä.
  • Suojaa puhelimen takapuolta naarmuilta ja kolhuilta, pitää sen koskemattomassa kunnossa ja suojaa sitä vahingossa putoamisilta.
Matière

Simili cuir

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille