Takaisin tuotteisiin

iPad Pro 13 (2024) Suojakuori Kynänpidin ja -kolo

35,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Pro 13 (2024) Suojakuori
 Kynänpidin ja -kolo
1/8

Tutustu iPad Pro 13 (2024) -koteloon, jossa on integroitu jalusta ja kynäteline.
Vahvistetun kulmasuojan, kolminkertaisen suojakerroksen ja säädettävän käsihihnan ansiosta tämä suojakuori tarjoaa vertaansa vailla olevan kestävän suojan ja mukavuuden.

  • Tämä suojakuori tarjoaa erinomaisen suojan paksumpien silikonikulmien ansiosta, jotka vaimentavat iskuja ja estävät vaurioita eri tilanteissa, varmistaen laitteesi eheyden.
  • Tämä suojakuori on rakennettu 3-in-1-suojarakenteella, johon kuuluu kova PC-sisäkuori, TPU-kuori ja näytön kehys, ja se tarjoaa vankan suojan pudotuksia, iskuja ja naarmuja vastaan.
  • Säädettävän käsihihnan avulla voit pitää tablettia tukevasti yhdellä kädellä, mikä antaa tukevan otteen ja estää vahingossa tapahtuvat pudotukset käytön aikana.
  • Tässä kotelossa on 360 astetta kääntyvä käsihihna, jonka avulla voit säätää kotelon täydelliseen kokoon, jolloin laitetta on helppo hallita yhdellä kädellä monenlaisia tehtäviä varten.
  • Kuori tukee kahta eri kuvakulmaa, mikä tarjoaa monipuoliset katseluvaihtoehdot, olitpa sitten töissä, katsomassa videoita tai selaamassa, ja kaikki tämä kätevästi kädet vapaana.
  • Tässä kotelossa on oma kynäpaikka, ja se pitää kynän tukevasti paikallaan (ei sisälly toimitukseen), jotta se on aina käden ulottuvilla ja suojattu katoamiselta tai vahingoittumiselta, kun sitä ei käytetä.
  • Yhteensopiva iPad Pro 13 (2024) kanssa: A2925 / A2926 / A3007
Matière
Silicone
Type
Support mains libres
Ultra résistant

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille