Takaisin tuotteisiin

iPad Air 11 (2024) Purple Light Technology karkaistu lasisuojus

19,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Air 11 (2024) Purple Light Technology karkaistu lasisuojus
1/6

Näytönsuojuksemme tarjoaa ylivoimaisen suojan ja poikkeuksellisen kestävyyden laitteellesi ja suojaa sitä naarmuilta, putoamisilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta. I
l sisältää kehittynyttä violettivalotekniikkaa, joka parantaa värikontrastia ja näkömukavuutta.

  • Tämä panssarilasi oleva kalvo tarjoaa laitteellesi poikkeuksellista kestävyyttä ja suojaa sitä naarmuilta, putoamisilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta.
  • Tässä näytönsuojassa on huippuluokan violettivaloteknologia, joka parantaa värikontrastia ja visuaalista mukavuutta ja tarjoaa paremman katselukokemuksen samalla kun se suojaa silmiäsi.
  • Vain 0,3 mm:n paksuuden ansiosta tämä näytönsuoja säilyttää laitteesi tyylikkään profiilin ja tarjoaa samalla vankan suojan tinkimättä kosketusherkkyydestä tai tarkkuudesta.
  • Läpinäkyvä koko näytön muotoilu takaa täyden kattavuuden ja saumattoman integroitumisen laitteen näyttöön, säilyttäen näytön alkuperäisen kirkkauden ja reagointikyvyn.
  • Tässä karkaistussa lasikalvossa on kuplaton liima, ja se on helppo asentaa ja poistaa, eikä siitä jää mitään jäämiä, ja se sopii täydellisesti joka kerta.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille