Takaisin tuotteisiin

iPad Pro 11 (2024) Suojakuori Integroitu jalusta Design

33,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Pro 11 (2024) Suojakuori
 Integroitu jalusta Design
1/8

Tukeva suojakuori iPad Pro 11:lle (2024), jossa on automaattinen lepotila-/herätystoiminto, integroitu kynäteline ja jalusta.
Tarjoaa erinomaisen suojan putoamisia, iskuja ja naarmuja vastaan. Siinä on myös hunajakennomuotoilu tehokasta lämmönsiirtoa varten.

  • Vankka rakenne ja lepotoiminto: PU-nahan ja PC+TPU:n yhdistelmästä valmistettu suojakuori tarjoaa erinomaisen suojan pudotuksia, kolhuja ja naarmuja vastaan. Saranoidussa kannessa on myös lepotila-/herätystoiminto, joka säästää akkuvirtaa.
  • Innovatiivinen hunajakennorakenne: pohjassa on hunajakennomuotoilu, joka helpottaa tehokasta lämmöntuottoa ja varmistaa, että laite pysyy viileänä pitkäaikaisen käytön aikana.
  • 5-tasoinen kulmasäätö: Tässä tablettikotelossa on viisi eri kulmavaihtoehtoa, joiden avulla voit säätää laitteesi mukavimpaan katseluasentoon. Sopii kirjoittamiseen, videoiden katseluun tai piirtämiseen
  • Korttipaikat ja integroitu kynäteline: Kotelossa on käytännölliset korttipaikat, joissa on tilaa tärkeimpien korttien säilyttämiseen. Lisäksi siinä on integroitu kynänpidike, joka varmistaa, että kynänvarsi on aina käden ulottuvilla.
  • Tarkat leikkaukset ja magneettiasennus: Tarkkojen leikkausten ansiosta tämä suojakuori mahdollistaa helpon pääsyn tabletin kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja ominaisuuksiin ilman, että koteloa tarvitsee poistaa. Kolmipisteinen magneettinen asennusjärjestelmä takaa turvallisen pidon ja helpon kiinnityksen tai irrottamisen.
  • Yhteensopiva iPad Pro 11 (2024) kanssa: A2836 / A2837 / A3006

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille