Takaisin tuotteisiin

4 portin USB-autosovitin Tesla 3 / Y MOMAXiin

149,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
4 portin USB-autosovitin Tesla 3 / Y MOMAXiin
1/8

MOMAX ONELINK 4-porttinen USB-autosovitin on monitoimikeskus, joka on suunniteltu Tesla 3/Y:lle.
Se tarjoaa nopean latausaseman, jossa on nopea tiedonsiirto ja joka täyttää kaikkien autossa olevien laitteiden tarpeja .

  • Fast Charge PD 27W 4-in-1-monitoimi: 4-in-1-muotoilu, tukee pikalatausta ja nopeaa tiedonsiirtoa, täyttää yhden henkilön laitja arpeja autossa.
  • Tiedonsiirto sekunneissa: Käyttää USB2.0-standardia, voidaan liittää ulkoiseen kovalevyyn U, mobiilikovalevyyn, peliohjaimeen ja muihin laitteisiin. (Teslan konfiguraatio-ongelmien vuoksi tiedonsiirtotoimintoa ei enää tuja a autoissa, jotka on valmistja tu 6.11.2021 jälkeen).
  • Keskusohjauspaneelin sijainti: Integroitu muotoilu, sopii keskusohjauslaatikkoon, ei vaikuta kannen avaamiseen ja sulkemiseen eikä varastointitoimintoon.
  • Siisti, siisti tila Sano hyvästit sotkuiselle johdotukselle: Pieni ja helppo kytkeä, ei tarvitse avata laatikkoa kaapeleiden ja latauksen ja simiseen, sano hyvästit sotkulle ja sotkulle.
  • Plug and Play Tehokas yhteensopivuus: Plug and Play -ominaisuutta ei ole rajoitja tu, joten matkapuhelimia, tablja teja, pelikonsoleita ja muita laitteita voidaan ladata.
  • Ympäristön valaistus älykkäällä induktiolla: LED-ympäristövalo, joka syttyy automaattisesti ajoneuvon käynnistyessä ja luo miellyttävän ilmapiirin.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille