Takaisin tuotteisiin

Honor X7b 4G / 90 Smart XL -sarjan suojakuori

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Honor X7b 4G / 90 Smart XL -sarjan suojakuori
1/8

Tutustu XL-sarjan älykoteloon Honor X7b 4G / 90 Smartille.
Se on suunniteltu kestäväksi ja pehmeän tuntuiseksi, ja se tarjoaa erinomaisen suojan putoamisia ja naarmuja vastaan säilyttäen samalla mukavan otteen.
Se on kevyt ja helppo kuljettaa mukanaan ilman, että puhelimen paino kasvaa tarpeettomasti.

  • Laadukkaasta TPU:sta valmistettu puhelimen suojakuori on sekä kestävä että pehmeän tuntuinen, ja se suojaa erinomaisesti putoamisilta ja naarmuuntumisilta säilyttäen samalla mukavan otteen.
  • Jotta tämä puhelimen suojakuori olisi kevyt, se ei lisää tarpeetonta irtotavaraa puhelimeesi, joten se on helppo kuljettaa taskussa tai laukussa ilman, että se tuntuu tilaa vievältä.
  • Kotelossa on tarkat leikkaukset kameraa, latausporttia ja kaiuttimia varten, joten voit käyttää kaikkia puhelimen ominaisuuksia poistamatta koteloa.
  • Kameran linssin tarkka leikkaus on suunniteltu tarjoamaan lisäsuojaa, joka estää objektiivin naarmuuntumisen ja vahingoittumisen ja takaa kirkkaat ja terävät kuvat joka kerta.
  • Kotelon takaosassa on kokoontaitettava jalusta, jonka avulla voit laskea puhelimen alas hands-free katseluun, joten se on täydellinen videoiden katseluun, videopuheluiden soittamiseen tai lukemiseen.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille