Takaisin tuotteisiin
-10,00 €

Räätälöity Samsung Galaxy S24 FE -suojakuori

14,99 € 24,99 €

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa muokkauksesi, jotta voit lisätä sen ostoskoriin

Enintään 250 merkkiä

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Räätälöity Samsung Galaxy S24 FE -suojakuori

Ilmaise itseäsi ja suojaa Samsung Galaxy S24 FE -puhelimesi juuri sinun näköiselläsi suojakuorella !
Mukauttamisen avulla voit muuttaa älypuhelimesi tyyliäsi vastaavaksi lisävarusteeksi. Valitsitpa sitten hillityn tai rohkean muotoilun, kotelosi on todellinen heijastus persoonallisuudestasi.
Samsung Galaxy S24 FE on arvokas. Tällä suojakuorella voit suojata sitä jokapäiväisiltä onnettomuuksilta ja antaa sille samalla ripauksen omaperäisyyttä.
Yllätä ystäväsi ja perheesi henkilökohtaisella kuorella. Se on lahja, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja omaperäisyys, täydellinen syntymäpäiville, vuosipäiville tai vain ilon antamiseen.

  • 100% räätälöinti: luo kuori, joka kuvastaa persoonallisuuttasi lataamalla omia valokuvia, lisäämällä kuvioita tai viestejä. Jokainen kuori on ainutlaatuinen, aivan kuten sen omistaja!
  • Ylivoimainen suojaus : Tämä suojakuori on suunniteltu kestämään iskuja, naarmuja ja päivittäistä kulutusta, ja se suojaa Samsung Galaxy S24 FE -puhelintasi optimaalisesti säilyttäen sen eheyden ja suorituskyvyn.
  • Täysi pääsy ominaisuuksiin : Tarkkojen leikkausten ansiosta pääset helposti käsiksi kaikkiin älypuhelimesi portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin, myös kameraan ja sormenjälkitunnistimeen.
  • Kevyet, kestävät materiaalit: Laadukkaista materiaaleista valmistettu suojakuori on sekä kevyt että vahva ja tarjoaa tehokkaan suojan ilman, että se painaa älypuhelinta.
  • Ohut, tyylikäs muotoilu: Suojakuori on suunniteltu sopimaan Samsung Galaxy S24 FE -puhelimeesi täydellisesti, säilyttäen sen ohuen profiilin ja tyylikkään estetiikan sekä tarjoamalla mukavan otteen.
Paino
Matière
Silicone
Modèle

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.
Räätälöity Samsung Galaxy S24 FE -suojakuori
Design me

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille