Takaisin tuotteisiin
-10,00 € Uusi

Mukautettu kuori Samsung Galaxy A16 5G

14,99 € 24,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Mukautettu kuori Samsung Galaxy A16 5G

Suojaa Samsung Galaxy A16 5G -puhelimesi omalla tyylilläsi!
Samsung Galaxy A16 5G on monipuolinen älypuhelin, joka tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä edulliseen hintaan.
Ma Coquen yksilöllisellä kuorella voit suojata laitteesi ja lisätä samalla luovuutta.
Luo ainutlaatuinen kuori, joka kuvastaa persoonallisuuttasi ja tarjoaa samalla tehokkaan suojan jokapäiväisiä onnettomuuksia vastaan.
Henkilökohtainen runko on myös omaperäinen ja huomaavainen lahjaidea. Yllätä ystäväsi ja perheesi ainutlaatuisella esineellä, joka on suunniteltu erityisesti heitä varten!

  • Täydellinen räätälöinti : Halusitpa sitten näyttää valokuvan, piirroksen, logon tai tekstin, räätälöintityökalumme avulla voit luoda täysin omanlaisesi kotelon. Tämä on tilaisuutesi saada suoja, joka kuvastaa persoonallisuuttasi.
  • Parannettu suojaus : Tämä suojakuori on suunniteltu suojaamaan Galaxy A16 5G -puhelimesi tehokkaasti iskuilta, naarmuilta ja putoamisilta. Kovia kulutusta kestävästä materiaalista valmistettu suojakotelo antaa älypuhelimellesi uudenveroisen ulkonäön ja toimivuuden.
  • Leikataan kokoon : Tarkat leikkaukset takaavat helpon pääsyn kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin, kuten kameraan ja sormenjälkitunnistimeen. Voit käyttää puhelinta täysin vapaasti irrottamatta kuorta.
  • Kevyet, kestävät materiaalit: Kuori on uskomattoman kevyt mutta vahva, joten se ei vaikuta älypuhelimesi pitoon. Sen ohut muotoilu säilyttää Galaxy A16 5G:n tyylikkään estetiikan.
  • Ergonominen muotoilu : Samsung Galaxy A16 5G -puhelimen muotoon täydellisesti sopiva suojakuori tarjoaa mukavan pidon ja huomaamattoman suojan, ja voit samalla muokata puhelimesi oman makusi mukaiseksi.
Paino
Matière
Silicone
Modèle

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille