Takaisin tuotteisiin
-10,00 € Uusi

Räätälöity Poco C61 -kuori

14,99 € 24,99 €

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa muokkauksesi, jotta voit lisätä sen ostoskoriin

Enintään 250 merkkiä

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Räätälöity Poco C61 -kuori

Tutustu uuteen tapaan suojata Poco C61 -puhelintasi ja tehdä samalla tyylitietoa!
Tämä suorituskykyinen älypuhelin ansaitsee sen mukaisen suojan, ja Ma Coquen räätälöidyn kuoren avulla voit yhdistää turvallisuuden ja omaperäisyyden.
Mukauta se oman makusi mukaan ja tee laitteestasi persoonallisuutesi todellinen ilmentymä samalla, kun nautit vankasta suojasta jokapäiväistä kulumista vastaan.
Henkilökohtainen kuori on erinomainen lahja ystäville ja perheelle. Luo erityinen muotoilu tapahtuman kunniaksi tai anna yksinkertaisesti käytännöllinen, henkilökohtainen lahja.

  • Mukautettu design : luoda suojakuori , joka sopii täydellisesti tyyliisi. Lataa suosikkikuvasi, -logosi, -sitaattisi tai -motiivisi ja luo muotoilu, joka tuo Poco C61:n parhaiten esiin.
  • Täydellinen suojaus : Suojakuori on suunniteltu suojaamaan älypuhelinta tehokkaasti iskuilta, naarmuilta ja putoamisilta. Sen vankka rakenne tarjoaa vankan suojan odottamattomia tilanteita vastaan.
  • Tarkat leikkaukset : Kuoren aukot on säädetty tarkasti siten, että ne sopivat täydellisesti Poco C61 -puhelimeesi ja takaavat helpon pääsyn painikkeisiin, portteihin ja ominaisuuksiin, kuten kameraan ja sormenjälkilukijaan.
  • Vahvat, kevyet materiaalit : Laadukkaista materiaaleista valmistettu suojakotelo tarjoaa optimaalisen suojan lisäämättä puhelimen painoa tai tilaa.
  • Helppokäyttöisyys : Ohuen profiilin ja miellyttävän tuntuisen tekstuurin ansiosta suojakuori tarjoaa mukavan otteen ja samalla huomaamattoman tyylikkään suojan.
Paino
Matière
Silicone
Modèle

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.
Räätälöity Poco C61 -kuori
Design me

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille