Takaisin tuotteisiin
-10,00 € Uusi

Räätälöity suojakuori Motorola Edge 50 Neo

14,99 € 24,99 €

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa muokkauksesi, jotta voit lisätä sen ostoskoriin

Enintään 250 merkkiä

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Räätälöity suojakuori
 Motorola Edge 50 Neo

Muokkaa Motorola Edge 50 Neo -puhelimesi yksilölliseksi ainutlaatuisella, mittatilaustyönä tehdyllä suojakuorella My Suojakuori -palvelun ansiosta. Tässä yksilöllisessä kotelossa yhdistyvät maksimaalinen suojaus ja henkilökohtainen tyyli. Se on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat suojata puhelimensa ja ilmaista samalla luovuuttaan ja omaperäisyyttään.
Motorola Edge 50 Neo on hienostunut älypuhelin, jossa on tyylikäs muotoilu ja huippuluokan tekniset ominaisuudet.
Dealy tarjoaa sinulle henkilökohtaisen kotelon, joka suojaa puhelintasi ja tekee siitä ainutlaatuisen.
Riippumatta siitä, haluatko lisätä valokuvan, logon, motiivin tai tekstin, tämä suojakuori kuvastaa persoonallisuuttasi ja tarjoaa samalla vankan suojan jokapäiväisiä onnettomuuksia vastaan.

  • Täydellinen räätälöinti Luo runko, joka kuvastaa imagoasi! Lataa suosikkikuvasi, lisää tekstiä, muotoilu tai jopa logosi Dealy -työkalun avulla. Jokainen kuori on painettu erittäin tarkalla tekniikalla, mikä takaa puhtaan ja pitkäikäisen lopputuloksen.
  • Integroitu suojaus Motorola Edge 50 Neo: räätälöity suojakuori peittää Motorola Edge 50 Neo -puhelimen takaosan ja sivut ja suojaa puhelinta naarmuilta, tahattomilta pudotuksilta ja jokapäiväiseltä kulutukselta. Hieman koholla olevat reunukset auttavat myös suojaamaan näyttöä, kun puhelin asetetaan alaspäin.
  • Toiminnallisuuden tinkimätön saatavuus Tässä erityisesti Motorola Edge 50 Neo -puhelimelle suunnitellussa kustomoidussa kotelossa on tarkat leikkaukset painikkeille, latausportille, kameralle ja kaiuttimille. Näin pääset käyttämään kaikkia puhelimesi ominaisuuksia ilman, että sinun tarvitsee poistaa koteloa.
  • Hienous ja keveys Huolimatta kyvystään tarjota tehokasta suojaa suojakuori on kevyt ja huomaamaton. Se sulautuu täydellisesti Motorola Edge 50 Neo -puhelimen ohueen muotoiluun ilman, että se painaa sitä tai lisää tilaa.
Paino
Matière
Silicone
Modèle

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.
Räätälöity suojakuori Motorola Edge 50 Neo
Design me

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille