Takaisin tuotteisiin

iPad Air 13 (2024) / Pro 12.9 (2022) (2021) (2020) (2018) Uuden muotoilun olkahihna ja jalusta

39,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Air 13 (2024) / Pro 12.9 (2022) (2021) (2020) (2018) Uuden muotoilun olkahihna ja jalusta
1/8

Tutustu vankkaan ja monipuoliseen koteloon iPad Air 13:lle ja iPad Pro 12.9:lle.
Vahvistetun suojan, 360° kääntyvän jalustan, kynätelineen ja säädettävän olkahihnan ansiosta tämä suojakuori tarjoaa täydellisen tablettikokemuksen.
Se on ihanteellinen työhön ja vapaa-aikaan, ja siinä yhdistyvät turvallisuus ja käytännöllisyys mukavaan jokapäiväiseen käyttöön.

  • Sen vankassa hybridirakenteessa yhdistyvät kova PC-runko, PC-sisäkuori, jossa on TPU-reunukset , ja pehmeä silikoninen ulkokuori, joka tarjoaa erinomaisen suojan iskuja ja putoamisia vastaan.
  • Integroitu 360° kääntyvä jalusta mahdollistaa handsfree-katselun maisema- ja muotokuvatilassa, mikä on ihanteellinen videopuheluihin, elokuvien katseluun tai selaamiseen.
  • Erityinen kynänpaikka antaa sinulle helpon pääsyn kynälle tai kynälle, joten olet aina valmis tekemään muistiinpanoja tai piirtämään.
  • Suunnittelu, jossa on vahvistettu pehmuste kulmissa, tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja lisää ylimääräisen suojakerroksen vahingossa tapahtuvia putoamisia vastaan.
  • 360° kääntyvä kahva lisää tabletin monipuolisuutta, sillä voit ripustaa sen mihin tahansa tai kantaa sitä monella eri tavalla.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille