Takaisin tuotteisiin
Uusi

AirPods Pro 2 / AirPods Pro hakulaite kantolenkki Suojakuori

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
AirPods Pro 2 / AirPods Pro hakulaite kantolenkki
 Suojakuori
1/8

Suojaa AirPods Pro 2 / AirPods Pro -laitteesi tyylillä tässä kotelossa, jossa on hakulaitteiden inspiroima retromuotoilu.
Laadukkaasta silikonista valmistettu suojakotelo suojaa optimaalisesti naarmuilta ja iskuilta ja mahdollistaa sekä langattoman että langallisen latauksen.
Sen ainutlaatuinen muotoilu näkyy päivin ja öin, ja se tuo nostalgisen kosketuksen nykyaikaisiin teknisiin lisävarusteisiisi.

  • Retromuotoilu: Tämä Bluetooth-kuulokkeiden suojakuori on muotoiltu retrohakuisen hakulaitteen muotoon, mikä tuo nostalgisen kosketuksen nykyaikaisiin teknologisiin lisävarusteisiisi.
  • Ensiluokkainen materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta, 2 mm paksusta silikonista, joka tarjoaa mukavan otteen ja suojaa kuulokkeita naarmuilta ja iskuilta.
  • Langaton ja langallinen lataus: Yhteensopiva langattoman ja langallisen latauksen kanssa, jolloin voit ladata kuulokkeet helposti poistamatta koteloa.
  • Turvallinen istuvuus yhteensopivalla kaulanauhalla: Kuori on suunniteltu istumaan tiukasti kuulokkeiden ympärille, jotta ne pysyvät turvassa. Mukana tulee yhteensopiva kantolenkki , joka helpottaa kantamista.
  • Päivä- ja yönäyttö: Ainutlaatuinen muotoilu tekee näytöstä näkyvän päivällä ja yöllä, mikä lisää tyylikkään ja toiminnallisen elementin kuulokkeidesi suojaukseen.
Matière
Silicone
Type
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille