Takaisin tuotteisiin
Uusi

AirPods Pro 2 Gamepad-suojakuori

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
AirPods Pro 2 Gamepad-suojakuori
1/4

Suojaa AirPods Pro 2 -puhelimesi tyylikkäästi tällä silikonikotelolla, jossa on ainutlaatuinen 3D-joystick-muotoilu.
Laadukkaasta silikonista valmistettu suojakotelo suojaa erinomaisesti naarmuilta ja kolhuilta ja antaa samalla kuulokkeillesi leikkisän ilmeen.
Karabiini mukana.

  • Ensiluokkainen silikonimateriaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, tämä suojakuori tarjoaa erinomaisen suojan naarmuilta, kolhuilta ja putoamisilta, pitäen kuulokkeet turvassa ja turvassa
  • 3D-pelipadin muotoilu: Ainutlaatuinen 3D-pelipadin muotoilu, jossa on yksityiskohtainen kohokuviointi, tuo kuulokkeisiin leikkisän ja tyylikkään kosketuksen, jolloin ne erottuvat joukosta.
  • Naarmunkestävä ja pestävä: Kestävä silikonimateriaali on naarmunkestävää ja pestävää, mikä takaa, että kuori pysyy uudenveroisena kovankin käytön jälkeen.
  • Käytännöllinen napsautuskoukku: Sisältää napsautuskoukun, joka on helppo kiinnittää laukkuun, vyöhön tai avaimenperään, joten kuulokkeet on helppo ottaa mukaan kaikkialle.
  • Tyylikäs ja toiminnallinen: Erittäin ohut, kevyt muotoilu ja moderni estetiikka, joka sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ilman, että kuulokekotelo kasvaa.
Matière
Silicone

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille