100 Tuotteet

Suojaa Xiaomi 14 Ultra tyylillä ja edullisesti: Dealy palveluksessasi!

Onko Xiaomi 14 Ultra teknologiajalokivi? 6,8 tuuman AMOLED-näytön, erittäin tehokkaan Snapdragon 8 Gen 2 -prosessorin ja poikkeuksellisen kameran ansiosta tämä älypuhelin on todellinen innovaatiokeskittymä. Mutta arjen kolhuilta, naarmuilta ja muilta vahinkoilta sitä on tärkeää suojata tehokkaasti.

My Suojakuori on yhden luukun myymälä kaikille Xiaomi 14 Ultra -puhelimen suojaus- ja lisätarviketarpeille. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita koteloita, suojia, näytönsuojia ja lisävarusteita lyömättömiin hintoihin.

Miksi suojata puhelimesi?

Matkapuhelin on suuri investointi. Siksi on tärkeää suojata se vahingossa tapahtuvilta vaurioilta, jotka voivat tehdä siitä käyttökelvottoman. Pudotukset, naarmut, nesteet ja pöly voivat kaikki vahingoittaa laitettasi vakavasti.

Xiaomi 14 Ultra: poikkeuksellinen älypuhelin

Xiaomi 14 Ultra eroaa edeltäjästään, Xiaomi 13 Ultrasta, monella keskeisellä tavalla:

  • - Tehokkaampi prosessori: Snapdragon 8 Gen 2 tarjoaa entistä enemmän suorituskykyä, mikä takaa sujuvamman ja reagoivamman käyttökokemuksen.
  • - Parannettu kamera: 108 megapikselin pääsensori tallentaa terävämpiä ja yksityiskohtaisempia valokuvia ja videoita myös hämärässä.
  • - Tyylikkäämpi muotoilu: Xiaomi 14 Ultra -puhelimessa on ohuempi ja kevyempi muotoilu sekä kaareva lasinen takaosa, joka takaa paremman otteen.

Miten Ma Coquen kuoret suojaavat Xiaomi 14 Ultra -puhelinta?

Kotelomme on suunniteltu vaimentamaan iskuja, suojaamaan naarmuilta ja estämään nesteiden ja pölyn aiheuttamat vahingot. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten silikonista, TPU:sta, synteettisestä nahasta ja polykarbonaatista, ja ne tarjoavat optimaalisen suojan Xiaomi 14 Ultra -puhelimellesi.

Tutustu laajaan valikoimaan koteloita Xiaomi 14 Ultra :

  • - Klassiset rungot : Nämä silikonista, TPU:sta ja polykarbonaatista valmistetut kuoret tarjoavat ohuen ja kevyen suojan naarmuja ja kolhuja vastaan.
  • - Keinonahkaiset kuoret : Tyylikkäät ja hienostuneet kuoret tarjoavat hienostuneen suojan ja miellyttävän tuntuman.
  • - Karkaistut lasikuoret : Nämä suojakuoret tarjoavat maksimaalisen suojan naarmuja ja kolhuja vastaan ja ovat ihanteellisia niille, jotka etsivät parasta mahdollista suojaa Xiaomi 14 Ultra -puhelimelleen.
  • - Naruilla varustetut rungot : Näissä käytännöllisissä ja tyylikkäissä koteloissa on kantolenkki , jonka avulla puhelimesi pysyy turvallisesti käden ulottuvilla.
  • - Hienot rungot : Ilmaise yksilöllistä tyyliäsi erilaisilla kuoseilla ja väreillä varustetuilla rungoilla.
  • - Rungot, joissa on tuki : Näissä koteloissa on integroitu jalusta, joka on ihanteellinen videoiden katseluun tai surffailuun ilman käsiä.
  • - Erittäin kestävät rungot: Nämä aktiivisimmille käyttäjille suunnitellut suojakuoret tarjoavat maksimaalisen suojan iskuja, putoamisia ja äärimmäisiä ympäristöjä vastaan.
  • - Räätälöity kuori : luo ainutlaatuinen kuori kuvaan suosikkikuvallasi, logollasi tai tekstilläsi.

Suojat täydellistä suojaa varten

Koteloidemme lisäksi Dealy tarjoaa myös laajan valikoiman suojia Xiaomi 14 Ultra -puhelimelle. Suojamme suojaavat puhelimesi täydellisesti, myös näytön, ja niissä on usein käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten korttipidikkeet, handsfree-pidikkeet ja hihnat.

Suojaa näyttösi näytönsuojilla

Haljennut näyttö voi nopeasti tehdä puhelimestasi käyttökelvottoman. Siksi on tärkeää suojata se karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla tai suojakalvolla. Dealy tarjoaa laajan valikoiman näytönsuojia Xiaomi 14 Ultra -puhelimelle, jotta se suojaa optimaalisesti naarmuilta, kolhuilta ja sormenjäljiltä.

Kaikki olennaiset lisävarusteet Xiaomi 14 Ultra -puhelimelle

Laajan koteloiden, suojusten ja näytönsuojien valikoimamme lisäksi Dealy tarjoaa myös kaikki tarvittavat lisävarusteet Xiaomi 14 Ultra -puhelimelle:

  • - Puhelinlaturit: valitse pikalaturi, jotta älypuhelimesi latautuu ennätysajassa.
  • - Muistikortit: laajenna puhelimesi tallennuskapasiteettia nopeilla muistikorteillamme.
  • - Kaapelit: Varmista optimaalinen yhteys puhelimen ja eri laitteiden välillä laadukkailla kaapeleillamme.
  • - Sovittimet: helpota matkustamista käytännöllisillä sovittimillamme, joilla voit käyttää laitteitasi eri maissa.
  • - USB-kaapelit: siirrä tietoja nopeasti ja lataa puhelimesi helposti USB-kaapeleillamme.
  • - Kuulokkeet: nauti upeasta äänikokemuksesta laadukkaiden kuulokkeiden avulla.
  • - Puhelinkaiuttimet: Vahvista musiikkia pienikokoisilla, tehokkailla kaiuttimillamme.
  • - Langattomat kuulokkeet: vapauta itsesi kaapeleista langattomilla kuulokkeillamme, jotka tarjoavat poikkeuksellisen hyvän äänen.
  • - Auto- ja pyöräpidikkeet: käytä puhelinta turvallisesti liikkeellä erityisesti suunnitelluilla pidikkeillämme.
  • - Pöytätuet: optimoi työtilasi ergonomisilla pöytätuilla.
  • - Puhelimen tukirenkaat: helpota puhelimen pitämistä kädessäsi ja käyttämistä ilman käsiä tukirenkaiden avulla.
  • - Bluetooth-tarvikkeet: Yhdistä laitteesi langattomasti Bluetooth-tarvikevalikoimallamme.

Laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan

Me Ma Coquella olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle korkealaatuisia tuotteita lyömättömiin hintoihin. Valitsemme toimittajamme huolellisesti, jotta voimme taata luotettavat ja pitkäikäiset tuotteet. Lisäksi ammattilaisryhmämme neuvoo sinua ja auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi täydellisesti sopivat tuotteet.

Dealy -palvelu

Sitoutumisemme asiakastyytyväisyyteen on ensisijainen tavoitteemme. Tarjoamme laadukasta asiakaspalvelua, nopeat toimitusajat ja takuun kaikille tuotteillemme. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua.

Suojaa Xiaomi 14 Ultra -puhelimesi tyylikkäästi ja edullisesti My Coverilla. Tutustu nyt koko tuotevalikoimaamme ja löydä täydelliset lisävarusteet älypuhelimeesi.