Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy Z Fold 6 Mock nahka suojakotelo Couture

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy Z Fold 6 Mock nahka suojakotelo
 Couture
1/6

Tutustu tyylikkääseen koteloon, jossa on hienostunut nahkarakenne ja joka on suunniteltu Samsung Galaxy Z Fold 6 5G -puhelimelle.
Siinä on vankka yhdistelmä korkealaatuisia materiaaleja ja toiminnallinen muotoilu, joka tarjoaa sekä suojaa että käyttömukavuutta.

  • Siinä on hienostunut nahkakuvio PU-nahalla, joka lisää laitteeseen ripauksen ylellisyyttä ja klassisen tuntuista tyyliä, kun taas yksityiskohtaiset ompeleet parantavat yleistä estetiikkaa ja kestävyyttä.
  • Tämä suojakuori on valmistettu korkealaatuisen PU-nahan ja kovan PC-taustan yhdistelmästä, ja se tarjoaa kestävän suojan, joka suojaa älypuhelintasi naarmuilta, iskuilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta.
  • Siinä on tarkat leikkaukset ja kaksiosainen kokoontaitettava muotoilu, joka tarjoaa sekä suojaa että käyttömukavuutta.
  • Kotelossa on korotettu reuna kameran aukon ympärillä, joka suojaa linssiä naarmuilta ja iskuilta tasaisille pinnoille asetettaessa.
  • Muotoilu kattaa puhelimen kaikki sivut ja suojaa sitä tehokkaasti vahingossa tapahtuvilta putoamisilta ja kolhuilta turvallisella ja tyylikkäällä kotelolla.
Matière

Simili cuir
Type
Klassinen

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille