Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy S24 FE Vahvistettu suojakuori , jossa on näytön suojaus ja kameran objektiivin kalvo

18,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Vahvistettu suojakuori
, jossa on näytön suojaus ja kameran objektiivin kalvo
1/10

Nauti täydellisestä suojasta tällä Samsung Galaxy S24 FE -puhelimen paketilla, joka sisältää TPU-iskunkestävän kuoren, karkaistun lasin näytönsuojan ja kameran linssikalvon.
Suunniteltu kestämään pudotuksia ja naarmuja säilyttäen samalla toiminnallisuuden ja valokuvien laadun.

  • Tämä paketti sisältää nelikulmaisen TPU-iskunkestävän puhelimen kuoren, koko näytön silkkipainatuksella galvanoidun karkaistun lasin näytönsuojan ja erittäin läpinäkyvän kameran linssikalvon, joka tarjoaa täydellisen suojan puhelimellesi.
  • Iskunkestävä TPU-kuori vaimentaa pudotusten ja kolhujen aiheuttamat iskut, kun taas panssarilasi oleva näytönsuoja tarjoaa erinomaisen naarmunkestävyyden ja kirkkauden, jotta puhelimesi pysyy uudenveroisena.
  • Kuori ja suojakuoret on suunniteltu sopimaan tarkasti puhelimeesi, ja ne säilyttävät täyden pääsyn kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja ominaisuuksiin tinkimättä kuitenkaan suojauksesta tai toiminnallisuudesta.
  • Erittäin läpinäkyvä kameran linssikalvo varmistaa, että valokuvat pysyvät terävinä ja selkeinä ilman vääristymiä tai epätarkkuutta, jolloin puhelimen alkuperäinen kuvanlaatu säilyy.
  • Koko näytön silkkipainettu panssarilasi tuo puhelimeesi tyylikkyyttä ja tarjoaa samalla vankan suojan, joten puhelimesi on sekä tyylikäs että turvallinen.
Type
Transparent

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille