Takaisin tuotteisiin
-10,00 €

Mukautettu kuori Realme 12X 5G

14,99 € 24,99 €

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa muokkauksesi, jotta voit lisätä sen ostoskoriin

Enintään 250 merkkiä

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Mukautettu kuori Realme 12X 5G

Ilmaise luovuuttasi Ma Coquen Realme 12X 5G:lle suunnitellulla henkilökohtaisella kotelolla.
Tämä suojakuori on suunniteltu yhdistämään suojaus ja yksilöllinen muotoilu, ja sen avulla voit tehdä älypuhelimestasi todella omaperäisen lisävarusteen ja suojata sitä samalla arjen vaaroilta.

  • Räätälöity design Anna mielikuvitukselle vapaat kädet! Olipa kyse sitten valokuvista, sitaateista tai eksklusiivisista motiiveista, voit luoda juuri sinulle sopivan mallin. Intuitiivisen työkalumme avulla voit muokata kuoresi vain muutamalla napsautuksella, ja lopputulos on juuri sinun näköisesi.
  • Tehokas suojaus Tämä suojakuori on suunniteltu kestämään iskuja ja naarmuja, ja se kietoutuu täydellisesti Realme 12X 5G -puhelimen ympärille. Sen kestävä materiaali suojaa puhelimen kulmia ja takaosaa ja minimoi vahingoittumisriskin putoamisen yhteydessä.
  • Tarkkuusleikkaukset Jokainen aukko on sijoitettu huolellisesti, jotta Realme 12X 5G:n painikkeet, kamerat ja portit ovat helposti käytettävissä. Voit siis nauttia kaikista puhelimesi ominaisuuksista suojauksesta tinkimättä.
  • Kestävyys ja kestävyys Henkilökohtainen kuvasi painetaan korkealaatuisilla musteilla, jotka kestävät kulutusta ja haalistumista. Tämä suojakuori on suunniteltu kestämään ja pitämään puhelimesi uudenveroisena.
  • Tyylikäs, kevyt muotoilu Realme 12X 5G: Ohut profiilinsa ansiosta tämä suojakuori lisää tyyliä painamatta Realme 12X 5G:tä. Se mukautuu täydellisesti puhelimeesi ja tarjoaa mukavan ja miellyttävän otteen.
Paino
Matière
Silicone
Modèle

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.
Mukautettu kuori Realme 12X 5G
Design me

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille