Takaisin tuotteisiin

Oppo Reno 12F 5G Retro Design Suojakuori

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Reno 12F 5G Retro Design Suojakuori
1/7

Tutustu Oppo Reno 12F 5G -koteloon, jossa yhdistyvät kestävyys ja tyylikkyys.
Sen hienot painetut linjat ja ainutlaatuinen muotoilu antavat sille erottuvan ja muodikkaan ilmeen.
Siinä on myös käytännöllinen lompakko- ja jalusta-toiminto sekä turvallinen magneettisuljenta optimaalista suojaa varten.

  • Tämä suojakuori on valmistettu ihon tuntuisesta PU-nahasta ja TPU-sisäkuoresta, ja siinä yhdistyvät kestävyys ja tyylikäs, tyylikäs ulkonäkö. Painetut viivat ja puukuvioinen materiaali tuovat laitteeseesi ainutlaatuisen kosketuksen.
  • Kuoressa on hienoja painatuslinjoja ja puukuvioinen materiaalisuunnittelu, mikä lisää sen esteettistä vetovoimaa ja antaa erottuvan ja muodikkaan ilmeen.
  • Tässä kotelossa on useita korttipaikkoja, joten voit kuljettaa tärkeimpiä kortteja ja käteistä vaivattomasti, jolloin puhelimen suojakuori muuttuu käytännölliseksi lompakoksi.
  • Taittuva kansi toimii jalustana, joka tarjoaa handsfree-katselun vaakatasossa. Täydellinen videoiden katseluun, videokeskusteluun tai lukemiseen.
  • Vahva magneettilukko pitää puhelimen ja arvoesineet turvassa. Magneettisuljenta varmistaa, että suojakuori pysyy kiinni, kun sitä ei käytetä, ja tarjoaa näin lisäsuojaa.
  • 360 asteen suojaus täysin koteloidulla TPU-suojakuorella varmistaa, että laitteesi on suojattu kolhuilta, naarmuilta ja putoamisilta. Jokainen kulma ja sivu on suojattu
  • Mukana käytännöllinen käsivarsinauha helppoa kantamista varten. Käsihihnan avulla puhelinta on kätevä pitää turvallisesti liikkeellä ollessaan, jolloin se ei putoa vahingossa.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille