Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Auringonkukka kuvio suojakotelo

11,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Auringonkukka kuvio suojakotelo
1/8

Tutustu OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -puhelimen nahkakoteloon, jota koristaa yksityiskohtainen auringonkukka-aihe.
Se tarjoaa vankan ja tyylikkään suojan laitteellesi laadukkaan PU-nahkarakenteen ja kestävän TPU-sisäkuoren ansiosta....

  • Laadukkaasta PU-nahasta ja kestävästä TPU-sisäkuoresta valmistettu suojakuori tarjoaa laitteellesi tyylikkään ja vankan suojan.
  • Sisältää kauniisti yksityiskohtaisen kohokuvioidun auringonkukkakuvion, joka tuo puhelimeesi ripauksen hienostuneisuutta ja ainutlaatuisuutta.
  • Tämä kätevillä korttipaikoilla varustettu suojakuori muuntuu käytännölliseksi lompakoksi, jonka avulla voit kuljettaa tärkeitä kortteja ja käteistä vaivattomasti.
  • Taitettava kansi toimii jalustan tavoin ja tarjoaa mukavan handsfree-katselukokemuksen videoiden katseluun, videokeskusteluun tai lukemiseen.
  • Vahvalla magneettilukolla varustettu suojakuori takaa, että puhelimesi ja arvoesineesi ovat turvassa. Magneettisuljenta pitää kotelon suljettuna, kun sitä ei käytetä, ja tarjoaa näin lisäsuojaa.
  • Sisältää harkitun kuulokeaukon, jonka avulla voit vastata puheluihin avaamatta koteloa, mikä lisää mukavuutta ja turvallisuutta.
  • Tarjoaa 360 asteen suojan täysin käärityllä TPU-suojakuorella , joka suojaa laitettasi kolhuilta, naarmuilta ja putoamisilta. Jokainen kulma ja sivu on suojattu huolellisesti
  • Mukana käytännöllinen käsivarsinauha helppoa kantamista varten. Käsihihna varmistaa, että voit pitää puhelinta turvallisesti liikkeellä ollessasi, jolloin vahingossa putoamisen riski on mahdollisimman pieni.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Motifs

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille