Takaisin tuotteisiin

iPad Pro 13 (2024) suojakuori , pidike ja olkahihna

38,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Pro 13 (2024) suojakuori
, pidike ja olkahihna
1/8

Tutustu iPad Pro 13 (2024) -koteloomme, jossa on 360° kääntyvä jalusta, paksummat silikonikulmat lisäsuojaa varten, laskeutumisen iskunvaimennin optimaalista turvallisuutta varten, kestävä hybridikuori ja olkahihna helppoa kuljetusta varten.
Lisäksi siinä on sisäänrakennettu kynänpaikka, jotta kynäkynäsi pysyy aina käden ulottuvilla.

  • 360° kääntyvä jalusta: kiinnitä kätesi säädettävällä hihnalla ja käännä laitettasi 360 astetta monipuoliseen käyttöön ja katseluun.
  • Suunniteltu onttoilla kulmilla, jotka parantavat iskunvaimennusta ja tarjoavat vankan suojan iskuja ja putoamisia vastaan.
  • Vahvistetut kulmat tarjoavat poikkeuksellisen hyvän iskunvaimennuksen, joka varmistaa, että tabletti pysyy turvassa, vaikka se pudotettaisiin 1 metrin korkeudesta sementille.
  • Tässä tyylikkäässä ja edullisessa kotelossa on kestävä silikonikuori, jäykkä sisäkuori ja TPU-reunukset , jotka suojaavat tärinältä ja naarmuuntumiselta.
  • Kuljeta kameraa kätevästi ja turvallisesti säädettävällä olkahihnalla, joka sopii täydellisesti liikkeellä oloon ja monipuolisiin kiinnitysvaihtoehtoihin.
  • Nauti joustavasta katselusta kaksikulmaisen jalustan avulla, jonka avulla voit säätää laitteesi täydelliseen katselukokemukseen, olitpa sitten töissä tai rentoutumassa.
  • Integroitu kynänpidike pitää kynän tukevasti paikallaan, jolloin se on helposti saatavilla ja ei pääse katoamaan - täydellinen ratkaisu liikkeellä oloa varten.
  • Yhteensopiva iPad Pro 13 (2024) kanssa: A2925 / A2926 / A3007
Matière

Silicone
Type
Support mains libres
Ultra résistant

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille