Takaisin tuotteisiin

Smart Suojakuori iPad Pro 11 (2024) raittius kolme läppää

19,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Smart Suojakuori
 iPad Pro 11 (2024) raittius kolme läppää
1/7

Tämä suojakuori iPad Pro 11:lle (2024) antaa sinulle täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin ja säätimiin ilman, että sinun tarvitsee irrottaa sitä.
Se on erittäin ohut, kevyt ja pehmeän tuntuinen.
Ulkopuoli on valmistettu ensiluokkaisesta PU-nahasta, naarmuuntumaton sisäpuoli tarjoaa hyvän suojan ja TPU-selkäosa tekee tabletista vakaamman....

  • Tämä suojakuori tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimet, portit ja painikkeet) ilman kotelon poistamista. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkaukset, painikkeet tarjoavat helpon pääsyn tabletin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Ohut, kevyt ja pehmeän tuntuinen etuosa on valmistettu ensiluokkaisesta PU-nahasta, naarmuuntumaton sisäpuoli suojaa erinomaisesti ja TPU-selkäosa tekee tabletista vakaamman.
  • Tablettikotelossa on yksinkertainen muotoilu puhtaalla värillä, voit valita suosikkisi tabletin suojaamiseksi, joka on kauniimpi ja muodikkaampi.
  • Laadukas materiaali yhdistettynä erinomaiseen ammattitaitoon tekee tästä kotelosta erittäin tyylikkään. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
  • Kolminkertainen tukikotelo tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, Internetin selaamisesta ja lukemisesta paljon mukavampaa, kun molemmat kädet pysyvät vapaina, ja se ehkäisee nivelkipuja.
  • Automaattinen herätys/unen ja kynänpidike: Energiaa säästävä automaattinen herätys/unen toiminto. Sivussa oleva kynänpaikka on kätevä kynänpitimen kuljettamiseen (kynänpidin ei sisälly toimitukseen).
  • Yhteensopiva iPad Pro 11 (2024) kanssa: A2836 / A2837 / A3006
Matière
Simili cuir

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille